Reklama na ČeskéNápoje.czPivní prodejna 2

Horská 10: Nové pivo od Holby

7. září 2016  České nápoje   komentáře (0)  2739 x

Horská 10 od začátku září plní první půllitry. Konzumenti si ji mohou dopřát čepovanou i v lahvích. Jako první pivovar zaváží restaurace v Jeseníkách a na Olomoucku. Hned poté pokryje gastro i obchodní síť v republice. Vše ukazuje na to, že bude úspěšná a prodeje ještě letos dosáhnou na 10 tisíc hl.

Horská 10Horská 10

Horská 10 je světlé výčepní pivo s nižším obsahem alkoholu 4,2 procent. Je oslavou chuti a výjimečná z mnoha pohledů. U jejího zrodu tentokrát stáli nejen pivovarníci, ale také  příznivci dobrého piva. Společně jí dali jméno a dovedli její chuť k dokonalosti. „Šlo nám o pivo vařené takřka na míru, přesně podle chuti. Aby nadchlo pivaře a nejen je. Věříme, že potěší i ty, co si pivo dají třeba jen občas, ale to dobré poznají a potrpí si na chuť a kvalitu. Desítku někteří měří  skrz prsty a to má ta naše změnit. Povedla se a my věříme, že to dokáže,“ říká zkušený pivovarník a ředitel Holby Vladimír Zíka.

Horská 10 je pivo s jiskrou horského pramene, vůní čerstvého chmele a mohutným tělem, které krásně zažene žízeň a o degustační blaho vás rozhodně neošidí. Když přivoníte, cítíte vůni poloraného červeňáku, pivovarníky nejvyhledávanějšího chmele s jedinečným aroma.  Po napití překvapí svou plností. Je daná neobvyklým sypáním sladů i jejich složením. A budou spokojeni i ti, kteří očekávají vyšší a přitom jemnou, v ústech rozvíjející se  hořkost.

Mimořádné chuťové vlastnosti, osobitou charakteristiku a vysokou pitelnost dává Horské 10 tradiční receptura spolu s prvotřídními surovinami. Zatímco chmel je z Tršicka a slady z proslulých moravských ječmenů, vodu, coby základ každého piva, čerpají v Holbě z vlastních pramenů v areálu pivovaru. Hanušovičtí totiž dobře vědí, co přináší zlatému moku jeho jedinečnost. Surovin od regionálních pěstitelů si tady obzvlášť cení a mají  štěstí, že jim ty nejlepší rostou takřka kolem komína. Díky svému pivovarnickému fortelu, poctivosti a snažení je pak dokážou proměnit v jedinečný zlatý mok z hor, který zažene žízeň a současně potěší.

Zdroj: Tisková zpráva

[Nahoru ↑]

Pidejte se k nm na Facebooku!

Hodnocení

5 hvězdiček / Hodnoceno: 4x


Přidat komentář (0)

Reklama

Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!



ČeskéNápoje.cz

Vše co chcete vědět o nápojích, nejen, v České republice...


Magazín ČeskéNápoje.cz je součástí webů skupiny PIVNÍ|INFO
Všechna práva vyhrazena.
Diskusní příspěvky vyjadřují názory čtenářů a redakce ČeskýchNápojů.cz za ně nenese žádnou právní odpovědnost.

Chcete být v obraze? Sledujte nás!


Zprávy v RSS
ČeskéNápoje.cz na Facebooku


Redakce ČeskéNápoje.cz

Posílejte nám Vaše tipy, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

TOPlist