Pivní prodejna 2Reklama na ČeskéNápoje.cz

Slavnosti pivovaru Uherský Brod již 23.7.2016

8. červenec 2016  České nápoje   komentáře (0)  4063 x

Slavnosti Pivovaru Uherský Brod, které se uskuteční v sobotu 23. 7., budou letos ve velkém stylu. Hudební program se bude odehrávat na třech pódiích, kde se vystřídá celkem třináct kapel různých hudebních žánrů. Chybět nebude ani škola čepování piva a samozřejmě kvalitní uherskobrodské pivo, které si jistě vychutnají všichni místní patrioti.

PlakátekPlakátek

Návštěvníci se mohou těšit na tři pódia, z nichž jako první ožije pódium A. To bude hostit taková hudební tělesa, jako jsou Sto zvířat, Harlej, Horkýže Slíže, AC/DC Revival, Jelen, Argema a Street 69. „Hudební program bude stát skutečně za to a my jsme rádi, že můžeme návštěvníkům představit tak kvalitní kapely. Živo bude určitě i na ostatních dvou pódiích, kde se představí například Lucie Revival, Bee Gees Revival nebo LOFOŠI. Akce ale nebude jen o hudbě, ale samozřejmě také o pivu, a proto se na slavnostech budou čepovat všechna uherskobrodská piva, která budou k dostání i v nefiltrovaných variantách,“ popsal Tibor Nechala, obchodní ředitel Pivovaru Uherský Brod.

Během slavností bude možná také prohlídka pivovaru. Na nádvoří pak bude možnost zúčastnit se školy čepování piva a návštěvníci si mohou ukázané pivní styly také sami vyzkoušet. „Během akce bude platit každé 5. pivo na nás, takže za každá čtyři piva dostanou zájemci páté pivo zdarma. Zpoplatněný nebude ani vstup na horní nádvoří, kde bude umístěno vedlejší pódium. Vstupenky do celého areálu budou stát 150 korun v předprodeji a 190 korun na místě a já věřím, že si to všichni návštěvníci náležitě užijí,“ doplnil Tibor Nechala.

[Nahoru ↑]

Pidejte se k nm na Facebooku!

Hodnocení

3 hvězdiček / Hodnoceno: 4x


Přidat komentář (0)

Reklama

Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!



ČeskéNápoje.cz

Vše co chcete vědět o nápojích, nejen, v České republice...


Magazín ČeskéNápoje.cz je součástí webů skupiny PIVNÍ|INFO
Všechna práva vyhrazena.
Diskusní příspěvky vyjadřují názory čtenářů a redakce ČeskýchNápojů.cz za ně nenese žádnou právní odpovědnost.

Chcete být v obraze? Sledujte nás!


Zprávy v RSS
ČeskéNápoje.cz na Facebooku


Redakce ČeskéNápoje.cz

Posílejte nám Vaše tipy, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

TOPlist