Reklama na ČeskéNápoje.czPivní prodejna 2

Vinařská skupina VINIFERA míří na mezinárodní veletrh Wine Prague 2017

26. květen 2017  České nápoje   komentáře (0)  1459 x

Nový design tradičních značek moravského vína Sovín a Augustiniánský sklep připravila Vinařská skupina VINIFERA s.r.o. Atraktivní grafické zpracování oblíbených vín v premiéře představí na mezinárodním veletrhu pro profesionály a odbornou veřejnost Wine Prague, který se bude konat ve dnech 29. – 31. 5. na výstavišti v Letňanech. VINIFERA se bude na známém veletrhu poprvé prezentovat jako skupina, která od ledna 2017 zastřešila tradiční výrobce a distributory vína - Vinařství NEOKLAS Šardice a.s., Vinařství Mutěnice, s.r.o. a společnost Víno Trade, spol. s.r.o.

Vinařská skupina VINIFERA míří na mezinárodní veletrh Wine Prague 2017Vinařská skupina VINIFERA míří na mezinárodní veletrh Wine Prague 2017

Právě nová produktová image bude hlavním bodem prezentace, kterou si VINIFERA připravila pro letošní veletrh Wine Prague. Ve dnech 29. – 31. 5. zde představí poprvé nový redesign etiket moravských vín značek Sovín a Augustiniánský sklep. Ten byl realizován ve spolupráci s přední kreativní společností XTEND DESIGN LONDON, v jejímž čele stojí zkušený grafický designér Tomáš Rousek, známý mimo jiné pro své futuristické architektonické návrhy pro americkou NASA.

Svým pojetím následuje design etiket vývoj moderních grafických trendů v oblasti beverage. Pro řadu Sovín byla navržena luxusní avšak minimialistická kombinace královské modři a zlatého tisku. Etikety řady Augustiniánský sklep jsou svým vzhledem tradičnější s nádechem noblesy, na tuto změnu bude příští rok také navazovat i nový design vinných láhví.

Návštěvníci veletrhu se samozřejmě mohou těšit i na tradiční oblíbené kolekce. Za Vinařství Mutěnice budou po celou dobu trvání veletrhu prezentovány řady Zrálo v Sudu, Deluxe Collection, Top Collection a Hodonínský prezident, za vinařství Neoklas již zmíněné řady přívlastkových i zemských vín Augustiniánský sklep a Sovín.

„Změna designu je jednou z prvních změn, které nastaly po vzniku Vinařské skupiny VINIFERA,“ komentuje Jindřich Robek, spolumajitel skupiny VINIFERA. „Dále jsou plánovány investice o výši desítek milionů korun do rozšíření kapacit vinařství, techniky používané na vinicích, obnovy vinice samotných či vývoje nových produktů.“ Investice navazují na dosavadní modernizaci provozu, v rámci které vznikly nové budovy, sklad, výrobní linky a další. Skupina tak v uplynulých třech letech investovala do rozvoje vinařství, zejména pak do technologie, výroby a obnovy vinic více než 100 milionů korun.

Zdroj: Tisková zpráva

[Nahoru ↑]

Pidejte se k nm na Facebooku!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář (0)

Reklama

Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!



ČeskéNápoje.cz

Vše co chcete vědět o nápojích, nejen, v České republice...


Magazín ČeskéNápoje.cz je součástí webů skupiny PIVNÍ|INFO
Všechna práva vyhrazena.
Diskusní příspěvky vyjadřují názory čtenářů a redakce ČeskýchNápojů.cz za ně nenese žádnou právní odpovědnost.

Chcete být v obraze? Sledujte nás!


Zprávy v RSS
ČeskéNápoje.cz na Facebooku


Redakce ČeskéNápoje.cz

Posílejte nám Vaše tipy, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

TOPlist