Pivní prodejna 2Reklama na ČeskéNápoje.cz

Stanovisko Karlovarských minerálních vod po vyhlášení výsledků ankety Český slavík 2017

28. listopad 2017  České nápoje   komentáře (0)  1316 x

Mattoni podporuje českou kulturu v mnoha jejích podobách. Zakládáme si na tom, že společně s našimi partnery pracujeme dlouhodobě a společně vytváříme hodnoty, které posilují a zviditelňují české kulturní bohatství. Jsme hrdými partnery prestižních literárních cen Magnesia Litera nebo filmových cen Český lev. Přirozenou součást námi podporovaných oblastí tvoří také česká hudba a naše téměř dvě desítky dlouhé partnerství s Českým slavíkem.

Stanovisko Karlovarských minerálních vod po vyhlášení výsledků ankety Český slavík 2017Stanovisko Karlovarských minerálních vod po vyhlášení výsledků ankety Český slavík 2017

Byli jsme v minulosti několikrát a neoprávněně obviňováni z toho, že jsme nějakým způsobem zasahovali do hlasování v anketě nebo naopak, že účast některých interpretů tolerujeme bez jakéhokoliv zásahu.

Po vývoji kolem ankety Český Slavík v posledních letech, především však v letošním ročníku, považujeme za nutné vyjádřit se veřejně a důrazně k tomuto dění, protože poškozuje dobré jméno naší společnosti.

Jak už jsme řekli dříve, nesouhlasíme s žádnými projevy násilí či xenofobie v jakékoliv tvorbě a naše podpora Českého Slavíka není podporou žádného z interpretů jednotlivě, ale podporou celé české hudební scény.

Znovu prohlašujeme, že o pravidlech a všech významných krocích rozhodoval a rozhoduje vždy samostatně pořadatel ankety. Je to od prvního ročníku až do současné chvíle jeho výsostné právo, které po celou dobu respektujeme.

Podle dostupných informací a dosavadního vývoje se zdá, že organizátor Českého Slavíka přistoupil k vyhodnocení ankety v kategorii zpěvák a skupina netransparentně a od tohoto postupu se distancujeme. Je pro nás nepřípustné, aby interpreti v jakékoli kategorii, na jakékoli příčce, získali pocit pochybnosti o svém umístění v anketě.

Jestliže organizátor současnou situaci nevyjasní, budeme nuceni přezkoumat naše smluvní vztahy a zvážit i možnost našeho odchodu od partnerství ankety Český Slavík.

Alessandro Pasquale, Generální ředitel Karlovarských minerálních vod a.s.

Zdroj: Tisková zpráva

[Nahoru ↑]

Pidejte se k nm na Facebooku!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář (0)

Reklama

Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!



ČeskéNápoje.cz

Vše co chcete vědět o nápojích, nejen, v České republice...


Magazín ČeskéNápoje.cz je součástí webů skupiny PIVNÍ|INFO
Všechna práva vyhrazena.
Diskusní příspěvky vyjadřují názory čtenářů a redakce ČeskýchNápojů.cz za ně nenese žádnou právní odpovědnost.

Chcete být v obraze? Sledujte nás!


Zprávy v RSS
ČeskéNápoje.cz na Facebooku


Redakce ČeskéNápoje.cz

Posílejte nám Vaše tipy, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

TOPlist