Reklama na ČeskéNápoje.czPivní prodejna 2

Dynybyl Gin Violet od Stocku získal ocenění na mezinárodní soutěži World Gin Awards 2023

25. leden 2023  České nápoje   komentáře (0)  1008 x

STOCK Plzeň-Božkov slaví další významný úspěch na mezinárodní úrovni. Český Dynybyl Gin Violet s borůvkovou příchutí si odváží nejlepší možné ocenění – Country Winner z mezinárodní soutěže World Gin Awards 2023 v kategorii ochucených ginů. Vítězové jednotlivých kategorií se nyní utkají o titul nejlepšího ginu na světě.

Dynybyl Gin Violet od Stocku získal ocenění na mezinárodní soutěži World Gin Awards 2023Dynybyl Gin Violet od Stocku získal ocenění na mezinárodní soutěži World Gin Awards 2023

Soutěž World Gin Awards každoročně vybírá a oceňuje ty nejlepší giny, a to v 11 různých kategoriích. Mezi ně spadá například kategorie ochucených ginů, klasických ginů nebo ginů London Dry. Český Dynybyl Gin Violet vyhrál ocenění Country Winner právě v kategorii ochucených ginů. Tato kategorie je mezi spotřebiteli čím dál více populární – téměř každá značka specializující se na výrobu ginů do svého portfolia zahrnula i ochucené verze a každým rokem přibývají další originální chutě. Všech 11 vítězů v jednotlivých kategoriích se nyní utká o titul nejlepšího ginu na světě. Vítězové Icons of Gin 2023 a World Gin Awards 2023 budou vyhlášení 23. února na slavnostním večeru v Londýně.

 

„Velice nás těší, že náš borůvkový gin Dynybyl Violet uspěl tváří v tvář konkurenci a odváží si to nejlepší možné ocenění – zlatou medaili Country Winner. Česká značka Dynybyl má u nás dlouhou tradici a více než 100 let se těší oblibě mezi konzumenty všech věkových kategorií. Věříme, že bude českým spotřebitelům dělat radost i nadále a přejeme mu hodně štěstí ve finálovém kole,“ dodává Zuzana Prokopová, Group Brand Manager společnosti STOCK Plzeň-Božkov.

 

V kategorii ochucených ginů mohly soutěžit ty giny, které byly ochuceny ovocem nebo jinými rostlinnými látkami, například infuzí či macerací. Doporučený obsah alkoholu je u ochucených ginů 35 %, ale soutěžit mohly i giny s nižším obsahem alkoholu.

 

Historie české značky Dynybyl sahá až do roku 1918 a těší se velké oblibě dodnes. Kromě borůvkového Dynybyl Gin Violet jeho portfolio obsahuje i klasický jalovcový gin Dynybyl Gin Original. Vítězný gin si můžete vychutnat i v novém „ready-to-drink“ míchaném nápoji v plechovce Dynybyl Violet Gin & Tonic, který se skvěle hodí na každý domácí večírek, spontánní dobrodružství nebo venkovní posezení s přáteli.

 

Zdroj: Tisková zpráva

[Nahoru ↑]

Pidejte se k nm na Facebooku!

Hodnocení

1 hvězdiček / Hodnoceno: 1x


Přidat komentář (0)

Reklama

Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!



ČeskéNápoje.cz

Vše co chcete vědět o nápojích, nejen, v České republice...


Magazín ČeskéNápoje.cz je součástí webů skupiny PIVNÍ|INFO
Všechna práva vyhrazena.
Diskusní příspěvky vyjadřují názory čtenářů a redakce ČeskýchNápojů.cz za ně nenese žádnou právní odpovědnost.

Chcete být v obraze? Sledujte nás!


Zprávy v RSS
ČeskéNápoje.cz na Facebooku


Redakce ČeskéNápoje.cz

Posílejte nám Vaše tipy, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

TOPlist