Grilování s Bistrem u Býka
27. červen 2025 České nápoje komentáře (0) 216 xRadost z výtečných chutí a vůní, radost z vlastnoručně připraveného jídla, radost z objevování nových kombinací, sdílení s rodinou a přáteli… Grilování zkrátka přináší spoustu radostí, stačí si jen vybrat ty správné suroviny. Sezónní nabídku specialit na grilování připravilo československé Bistro u Býka, které najdete v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží v centru Prahy.
Bistro U Býka na jednom místě nabízí to nejchutnější ze Slovenska. Většina produktů pochází přímo od společnosti TAURIS, která na Slovensku reprezentuje špičku potravinářského segmentu. Speciality na grilování jsou vyrobeny podle osvědčených receptur, výhradně z kvalitních ingrediencí, mají vysoký obsah masa a praktická balení vhodná na každou gril párty.
„S létem je tady sezóna grilování a my v Bistru u Býka se na ni těšíme spolu s vámi. Naše produkty spojují kvalitu, tradici a moderní styl stravování. Ať už připravujete velkou párty, nebo večeři pro dva, u nás vždy najdete to pravé,“ říká manažer Bistra u Býka Martin Hynek.
K oblíbeným stálicím patří Zipser špekáčky, tradiční oravská slanina, výtečné jsou také grilovací klobásy s medvědím česnekem, Zipser mini gril klobásy nebo klobásky s hovězím masem uzené na bukovém dřevu, pro milovníky zvěřiny jsou k mání klobásky s jelením masem uzené studeným kouřem. Mezi novinkami lákají k ochutnání třeba grilovací středomořské klobásy Mediteran a Bruschetta, pro více hostů u stolu se bude hodit půlkilový mix grilovacích klobásek.
Bistro U Býka je otevřené od pondělí do pátku 8–20 hodin a v sobotu 9–20 hodin. V létě nabízí také příjemné venkovní posezení na čerstvém vzduchu.
Tisková zpráva Bistra U Býka
[Nahoru ↑]
Přidat komentář
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.
Komentáře
Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!