Reklama na ČeskéNápoje.czPivní prodejna 2

Křupaví červíci i na Váš stůl

29. říjen 2020  České nápoje   komentáře (0)  551 x

Výrobce slaných pochoutek z hmyzu - Křupavých červíků WormUP rozhodně nezahálí. Na letošní podzim a zimu nachystal hned dvě nové edice, které parádně zpestří halloweenské i vánoční stolování. A připraví vám i vašim hostům nezapomenutelné zážitky.

Křupaví červíci i na Váš stůlKřupaví červíci i na Váš stůl

Exoticky vyhlížející alternativa k tradičním chipsům skvěle funguje při halloweenských oslavách, které jsou spojené se strašidelnou atmosférou, a právě jedlý hmyz se může stát jedním z hitů a pilířů svátečního menu. Můžete vyzkoušet špagety posypané místo parmazánu sušenými červíky, ozdobit jimi pizzu nebo tradiční dýňovou polévku. Právě pro tyto příležitosti se hodí nová příchuť - kari.

Nesmíme samozřejmě zapomenout ani na blížící se vánoční trh, pro který ve WormUp připravili limitovanou edici s neotřelou příchutí slané skořice. Červíci současně představují originální dárek, který jistě překvapí každého. A pro zdravé mlsání v kruhu blízkých slouží velké rodinné balení 20 balíčků po 10 gramech, které vám také zajistí kolekci vtipných dárků pro přátele i kolegy v práci.

WormUP je převratný projekt manželského páru, který přinesl na český stůl Křupavé červíky. V loňském roce zpracovala firma WormUP více než jednu tunu larev potemníka moučného v živé váze. Za celým projektem stojí Libor Sloupenský, jehož společnost je prvním výrobcem slaných hmyzích pochoutek v České republice. Doporučená cena jednoho balení činí 125 korun a jsou k dostání na e-shopu, v různých vinotékách, prodejnách zdravé výživy nebo prodejnách s dárkovým sortimentem.

Jedlý hmyz představuje dokonalý zdroj živočišných bílkovin, kterých má v sobě až 50 procent obsahu, a taky cenných omega-3 a omega-6 mastných kyselin. Bonusem navíc je nálož vápníku, železa a zinku. Často je kupují maminky jako zdravé křupání pro své děti. Ty mají červíky ve velké oblibě. "Křupaví červíci jsou hotovou potravinou zařazenou do kategorie pochutin. Mají velké procento kvalitních bílkovin a minerálů, takže jsou velmi výživní a představují zajímavý doplněk stravy nejen pro sportovce. Většina zákazníků si červíky dává jenom tak, k pivu či k vínu. Ale známe i fajnšmekry, kteří je využívají na dochucování pokrmů - místo smažené cibulky nebo parmezánu," vysvětluje Eva Sloupenská.

Zdroj: Tisková zpráva

[Nahoru ↑]

Přidejte se k nám na Facebooku!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář (0)

Reklama

Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!



ČeskéNápoje.cz

Vše co chcete vědět o nápojích, nejen, v České republice...


Magazín ČeskéNápoje.cz je součástí webů skupiny PIVNÍ|INFO
Všechna práva vyhrazena.
Diskusní příspěvky vyjadřují názory čtenářů a redakce ČeskýchNápojů.cz za ně nenese žádnou právní odpovědnost.

Chcete být v obraze? Sledujte nás!


Zprávy v RSS
ČeskéNápoje.cz na Facebooku


Redakce ČeskéNápoje.cz

Posílejte nám Vaše tipy, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

TOPlist