Reklama na ČeskéNápoje.czPivní prodejna 2

Právě začíná předprodej vstupenek na Znojemské historické vinobraní 2019

3. prosinec 2018  České nápoje   komentáře (0)  1047 x

Přemýšlíte o vhodném vánočním dárku pro vaši rodinu, blízké či kamarády? Pro všechny, kteří se chtějí vyhnout nákupním centrům a k tomu u stromečku sklidit úspěch, máme jeden tip. Od 3. prosince se spustí předprodej vstupenek na Znojemské historické vinobraní 2019, které se bude konat ve dnech 13. – 15. září 2019.

Právě začíná předprodej vstupenek na Znojemské historické vinobraní 2019Právě začíná předprodej vstupenek na Znojemské historické vinobraní 2019

Nenechte si ujít 37. ročník největších slavností vína v České republice. Čeká vás jedinečný průvod krále Jana Lucemburského, který čítá na pět set dobových postav, tradiční mázhauzy a zejména třináct hudebních a historických scén. „Vinobraní se rok od roku pyšní vyšší návštěvností, a to nám dává impuls k tomu, abychom návštěvníkům nabídli to nejlepší, co česká a slovenská hudební scéna nabízí. Program budeme zveřejňovat postupně. Už nyní ale mohu prozradit, že vystoupí kapely Mandrage, Jelen, Mirai nebo například zpěvák Miro Žbirka,“ zve návštěvníky František Koudela, ředitel Znojemské Besedy.

Ať už je pro vás návštěva vinobraní tradicí, nebo se chystáte poprvé, nepropásněte možnost nejvýhodnějšího nákupu vstupenek, a to až do 30. dubna. Předprodej dvoudenních permanentek začíná v pondělí 3. 12., jejich cena je 350 Kč a zakoupit je můžete v Turistickém informačním centru na Obrokové ulici ve Znojmě nebo v síti Ticketstream a v cestovních kancelářích Čedok a Firo-Tour. Pokud chcete dostávat pravidelnou dávku informací na co všechno se můžete těšit, sledujte také oficiální událost na Facebooku.

Více informací o předprodeji naleznete na www.znojemskevinobrani.cz.

Zdroj: Tisková zpráva

[Nahoru ↑]

Pidejte se k nm na Facebooku!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář (0)

Reklama

Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!



ČeskéNápoje.cz

Vše co chcete vědět o nápojích, nejen, v České republice...


Magazín ČeskéNápoje.cz je součástí webů skupiny PIVNÍ|INFO
Všechna práva vyhrazena.
Diskusní příspěvky vyjadřují názory čtenářů a redakce ČeskýchNápojů.cz za ně nenese žádnou právní odpovědnost.

Chcete být v obraze? Sledujte nás!


Zprávy v RSS
ČeskéNápoje.cz na Facebooku


Redakce ČeskéNápoje.cz

Posílejte nám Vaše tipy, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

TOPlist