Reklama na ČeskéNápoje.czPivní prodejna 2

Naučte se čepovat pivo Pilsner Urquell

17. srpen 2018  České nápoje   komentáře (0)  1721 x

Poučný a přitom mimořádně zábavný večer, netradiční narozeninová oslava, rozlučka se svobodou, pánská či dámská jízda… Chcete-li si sami nebo se svými přáteli či kolegy vychutnat jedinečný, intenzivní zážitek, rezervujte si místo ve škole čepování piva Pilsner Urquell přímo v rodišti slavného českého ležáku, v pivovaru Plzeňský Prazdroj.

Naučte se čepovat pivo Pilsner UrquellNaučte se čepovat pivo Pilsner Urquell

Pro skupiny od 15 osob je možné rezervovat soukromý termín v jakýkoliv den. A pro menší skupiny či jedince jsou vypsané termíny, kdy se pravidelná škola čepování piva Pilsner Urquell koná. V nejbližší době se uskuteční 24. srpna od 17:00 hodin, 14. září od 17:30 hodin a 28. září od 17:00 hodin.

Účastníci Školy čepování piva Pilsner Urquell si během tříhodinového zážitkového programu prohlédnou plzeňský pivovar a pod vedením zkušeného sládka se přesvědčí, že správné čepování piva není nic lehkého. Naučí se čepovat hladinku, čochtana, šnyt i mlíko, dozvědí se vše o zásadách správné péče o pivo a na památku si odnesou půllitr se svým jménem a certifikát o absolvování školy čepování.

Konzumace piva Pilsner Urquell a pivovarský guláš během „výuky“ jsou zahrnuté v ceně zážitku. V nabídce je varianta včetně prohlídky autentických prostor pivovaru Plzeňský Prazdroj (590 Kč/osoba) i varianta bez prohlídky (550 Kč/osoba). Škola čepování se odehrává v Konferenčním a společenském centru SECESE, která se nachází přímo nad nádvořím pivovaru. U všech zážitkových programů je nutná předchozí rezervace na telefonním čísle +420 735 189 019 nebo emailem: secese@asahibeer.cz.

Účastníci školy čepování, kteří si zakoupí program včetně prohlídky pivovaru, navštíví během tříhodinového programu také autentická místa, v nichž se Pilsner Urquell vyrábí od roku 1842, a ochutnají také nefiltrovaný Pilsner Urquell načepovaný z dubových ležáckých sudů v historických sklepech,  který je dosud vyráběn tradiční metodou jako za dob prvního sládka Josefa Grolla.

Více informací o Škole čepování piva Pilsner Urquell najdete na:

http://www.prazdrojvisit.cz/zazitky/skola-cepovani-piva-pilsner-urquell/.

Zdroj: Tisková zpráva

[Nahoru ↑]

Pidejte se k nm na Facebooku!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář (0)

Reklama

Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!



ČeskéNápoje.cz

Vše co chcete vědět o nápojích, nejen, v České republice...


Magazín ČeskéNápoje.cz je součástí webů skupiny PIVNÍ|INFO
Všechna práva vyhrazena.
Diskusní příspěvky vyjadřují názory čtenářů a redakce ČeskýchNápojů.cz za ně nenese žádnou právní odpovědnost.

Chcete být v obraze? Sledujte nás!


Zprávy v RSS
ČeskéNápoje.cz na Facebooku


Redakce ČeskéNápoje.cz

Posílejte nám Vaše tipy, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

TOPlist