Pivní prodejna 2Reklama na ČeskéNápoje.cz

Naučte se čepovat pivo Pilsner Urquell

17. srpen 2018  České nápoje   komentáře (0)  628 x

Poučný a přitom mimořádně zábavný večer, netradiční narozeninová oslava, rozlučka se svobodou, pánská či dámská jízda… Chcete-li si sami nebo se svými přáteli či kolegy vychutnat jedinečný, intenzivní zážitek, rezervujte si místo ve škole čepování piva Pilsner Urquell přímo v rodišti slavného českého ležáku, v pivovaru Plzeňský Prazdroj.

Naučte se čepovat pivo Pilsner UrquellNaučte se čepovat pivo Pilsner Urquell

Pro skupiny od 15 osob je možné rezervovat soukromý termín v jakýkoliv den. A pro menší skupiny či jedince jsou vypsané termíny, kdy se pravidelná škola čepování piva Pilsner Urquell koná. V nejbližší době se uskuteční 24. srpna od 17:00 hodin, 14. září od 17:30 hodin a 28. září od 17:00 hodin.

Účastníci Školy čepování piva Pilsner Urquell si během tříhodinového zážitkového programu prohlédnou plzeňský pivovar a pod vedením zkušeného sládka se přesvědčí, že správné čepování piva není nic lehkého. Naučí se čepovat hladinku, čochtana, šnyt i mlíko, dozvědí se vše o zásadách správné péče o pivo a na památku si odnesou půllitr se svým jménem a certifikát o absolvování školy čepování.

Konzumace piva Pilsner Urquell a pivovarský guláš během „výuky“ jsou zahrnuté v ceně zážitku. V nabídce je varianta včetně prohlídky autentických prostor pivovaru Plzeňský Prazdroj (590 Kč/osoba) i varianta bez prohlídky (550 Kč/osoba). Škola čepování se odehrává v Konferenčním a společenském centru SECESE, která se nachází přímo nad nádvořím pivovaru. U všech zážitkových programů je nutná předchozí rezervace na telefonním čísle +420 735 189 019 nebo emailem: secese@asahibeer.cz.

Účastníci školy čepování, kteří si zakoupí program včetně prohlídky pivovaru, navštíví během tříhodinového programu také autentická místa, v nichž se Pilsner Urquell vyrábí od roku 1842, a ochutnají také nefiltrovaný Pilsner Urquell načepovaný z dubových ležáckých sudů v historických sklepech,  který je dosud vyráběn tradiční metodou jako za dob prvního sládka Josefa Grolla.

Více informací o Škole čepování piva Pilsner Urquell najdete na:

http://www.prazdrojvisit.cz/zazitky/skola-cepovani-piva-pilsner-urquell/.

Zdroj: Tisková zpráva

[Nahoru ↑]

Přidejte se k nám na Facebooku!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář (0)

Reklama

Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!



ČeskéNápoje.cz

Vše co chcete vědět o nápojích, nejen, v České republice...


Magazín ČeskéNápoje.cz je součástí webů skupiny PIVNÍ|INFO
Všechna práva vyhrazena.
Diskusní příspěvky vyjadřují názory čtenářů a redakce ČeskýchNápojů.cz za ně nenese žádnou právní odpovědnost.

Chcete být v obraze? Sledujte nás!


Zprávy v RSS
ČeskéNápoje.cz na Facebooku


Redakce ČeskéNápoje.cz

Posílejte nám Vaše tipy, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

TOPlist