Nápoje Oleato v Japonsku
25. duben 2023 České nápoje komentáře (0) 615 xJaponsko je třetím světovým trhem, kde Starbucks uvádí nápoje Oleato™, které přinášejí nečekanou kombinaci vysoce kvalitní kávy Arabica a extra panenského olivového oleje Partanna® v podobě „Nového kávového rituálu“
Společnost Starbucks ve čtvrtek oznámila, že uvede na trh inovativní řadu kávových nápojů s názvem „Oleato™“, která představuje inovativní alchymii nejlepší kávy Starbucks® Arabica napuštěné extra panenským olivovým olejem Partanna®, a to 20. dubna 2023 ve více než 60 vybraných prodejnách po celém Japonsku, včetně Starbucks Reserve® Roastery v Tokiu.
Po únorovém prvním představení nápojů Oleato™ v Itálii a březnovém uvedení na trh v pražírnách Starbucks Reserve® v Chicagu, Seattlu a New Yorku a ve vybraných prodejnách ve Spojených státech, bude třetím světovým trhem pro uvedení této řady nápojů Starbucks Japonsko, kde Starbucks před více než 26 lety zahájil svou cestu světové značky mimo Severní Ameriku.
Stejně jako ikonické Starbucks latté, i původ nápojů Oleato™ začal v Itálii. Při cestě po Itálii v létě roku 2022 narazil Howard Schultz, emeritní předseda a člen představenstva společnosti Starbucks Coffee Company, na rodinnou tradici starou po několik generací, kdy si každý den jako povzbuzující rituál vychutnával lžíci extra panenského olivového oleje. Dnes se zakladatel připojuje k partnerům (zaměstnancům) a zákazníkům v Tokiu, aby tento nový, transformující rituál v kávě představil Japonsku.
„Od našeho prvního uvedení na trh v Miláně a v současnosti na vybraných trzích Spojených států hrdost partnerů a nadšení zákazníků pro Oleato™ dalece předčily naše očekávání. Při představování této nové kávové inovace v Japonsku mi pobyt v Tokiu tento týden připomíná trvalou a celosvětovou relevanci společenství, propojení a vášně pro kávu i řemeslo,“ řekl Schultz. „Jsme nadšeni, že můžeme japonskému trhu představit další revoluci v odvětví kávy, která spojuje alchymii nejlepších přírodních ingrediencí – kávových zrn Starbucks Arabica a extra panenského olivového oleje Partanna lisovaného za studena. Oleato™ nám otevřelo oči pro zcela nové možnosti společnosti Starbucks.“
„Jsme nadšeni, že můžeme zákazníkům v Japonsku představit poslední novinku nápojů Starbucks,“ řekl Takafumi Minaguči, výkonný ředitel společnosti Starbucks Japonsko. „Naši zákazníci touží objevovat nové způsoby, jak si vychutnat zážitek z kávy Starbucks. Věříme, že tato transformační inovace dvou nečekaných složek předčí jejich očekávání a povznese jejich šálek díky výjimečné nové chuti.“
Spojení kávy a olivového oleje
Oleato™ je řada inovativních kávových nápojů, která přináší nečekané – kávu Starbucks Arabica lahodně napuštěnou lžičkou za studena lisovaného extra panenského olivového oleje Partanna. Výsledkem harmonie, kterou tato nečekaná kombinace umožňuje, je sametově jemná, jemně sladká a svěží káva, která povznese každý šálek díky výjimečné nové chuti a textuře. Použitím pouze extra panenského olivového oleje promyšleně vybraného a namíchaného tak, aby se dokonale snoubil s kávou Starbucks, představují nápoje Oleato™ nový kávový rituál, jenž nemá obdoby.
Díky jedinečné oříškové a lehce nasládlé chuti a bohaté jemnosti máslového karamelu jsou olivové oleje Partanna přirozeným doplňkem kávy Starbucks. Ať už si je vychutnáváte horké nebo studené, překvapivě luxusnímu texturnímu zážitku se nevyrovná žádný jiný.
Taku Šhimizu, vedoucí skupiny pro vývoj nápojů, který vedl uvedení nápojů Oleato™ na japonský trh, řekl: „Byl jsem nadšený z uvedení nápoje Oleato™, který spojuje alchymii nejlepších přírodních složek, kávy a olivového oleje, na japonský trh. Uplatnili jsme naši kreativitu, abychom nalezli způsob, jak nápoje Oleato™ uvést v Japonsku a zároveň zachovat překvapivý a lákavý zážitek z jejich italské inspirace. Jsem přesvědčen, že díky těmto jedinečným chutím a texturám se lahodný zážitek z nápojů Oleato™, který umožnila inovace společnosti Starbucks, stane novým kávovým rituálem našich zákazníků.“
Od 20. dubna budou ve vybraných prodejnách v Japonsku k dostání níže uvedené nápoje Oleato™:
Nápoje Oleato™ budou nabízeny v pražírně Starbucks Reserve® v Tokiu a ve vybraných prodejnách Starbucks Reserve®
• Starbucks Reserve® Oleato™ Golden Cream Iced Espresso
Zlatá smetana napuštěná extra panenským olivovým olejem Partanna vytváří jemnou oříškovou chuť a smíchaná s espressem Starbucks Reserve® Espresso a ovesným mlékem přináší svůdný pocit při každém doušku.
• Starbucks Reserve® Oleato Golden Foam™ Cold Brew
Nápoj Starbucks Reserve® Cold Brew lehce oslazený sirupem z vanilkových lusků, s povrchem pokrytým studenou pěnou napuštěnou extra panenským olivovým olejem Partanna®, který vytváří lákavou vůni a jemnou sladkost.
• Starbucks Reserve® Oleato™ Oat Milk Latte
Espresso Starbucks Reserve® a krémové ovesné mléko napuštěné extra panenským olivovým olejem Partanna®, které vytváří sametově svůdné latté.
Nápoje Oleato™ jsou k dostání ve vybraných prodejnách po celém Japonsku.
• Starbucks Oleato Golden Foam™ Cold Brew
Lákavá vůně svěžího extra panenského olivového oleje Partanna® pomalu postupně prochází tmavým, jemným studeným nápojem a vytváří v něm jemnou sladkost.
• Starbucks Oleato™ Oat Milk Latte
Nápoj napuštěný extra panenským olivovým olejem Partanna® a spařený krémovým ovesným mlékem vytváří sametově hladké, lahodně svěží latté.
Od otevření své první prodejny v Ginze v roce 1996 otevřela společnost Starbucks v Japonsku více než 1800 prodejen, které provozuje více než 51.000 partnerů, kteří hrdě nosí zelenou zástěru. Společnost Starbucks i nadále poskytuje zákazníkům v celém Japonsku prémiovou zkušenost z kávy Starbucks, a to jak díky nápojům s místním významem, jako jsou matcha a čajové nápoje, tak díky inovacím, jako jsou sezónní míchané nápoje Frappuccino®. V roce 2019 společnost Starbucks otevřela pražírnu Starbucks Reserve® v Tokiu, která je naprosto strhující poctou prvotřídní kvalitě kávy, inovacím a lidskému propojení, kde každý den ožívají pro zákazníky nové výjimečné zážitky z kávy.
Zdroj: Tisková zpráva
Autor: České nápoje
[Nahoru ↑]
Přidat komentář
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.
Komentáře
Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!