Pivní prodejna 2Reklama na ČeskéNápoje.cz

Hokejový obránce František Kaberle si otevřel Kozlovnu na Kladně

19. leden 2018  České nápoje   komentáře (0)  976 x

Jeden z nejúspěšnějších hokejových obránců české historie František Kaberle si včera v Kladně otevřel zcela novou restauraci Kozlovna. V stylové pivnici bude pětinásobný mistr světa a vítěz Stanley Cupu nabízet tankové pivo z pivovaru Velkopopovický Kozel a spolu s ním i ležák Pilsner Urquell.

Hokejový obránce František Kaberle si otevřel Kozlovnu na KladněHokejový obránce František Kaberle si otevřel Kozlovnu na Kladně

Novou „Kozlovnu u Kabelky“ zdobí replika Stanleyova poháru, který František Kaberle získal s týmem Carolina Hurricanes v roce 2006. „Kdybych už v té době měl hospodu, určitě bych pivem naplnil i pohár originální,“ říká František Kaberle a přiznává, že pivo neodmyslitelně patří k hokejovým oslavám a fandění. „Musí to ale být dobré pivo. A s tím byl v Kladně problém. Já jsem za ním po skončení hokejové kariéry jezdíval do Prahy, což mi časem přišlo zbytečné. Napadlo mě, proč nedopřát tu nejlepší kvalitu nejen sám sobě, kamarádům od hokeje, ale i dalším lidem z Kladna a okolí? A k tomu i dobré jídlo, které k pivu patří,“ doplňuje František Kaberle.

Nová Kozlovna nabízí 93 míst k sezení a dalších 40 přibyde na letní zahrádce. Restaurace je umístěná v sídlištním středisku v kladenské Moskevské ulici. Původní nevyhovující hospodu, která na místě byla, nechal František Kaberle kompletně zrekonstruovat.

Zcela nová Kozlovna u Kabelky tak přináší atraktivní prostředí pro oblíbené pivo. Útulný interiér je plný originálních prvků, od masivních stolů s kovovými kopýtky, sochu kozla až po lavice s koženým polstrováním. Dominantou restaurace jsou pivní tanky, dva jsou interiérové v nerezu a další pak v proskleném zachlazeném boxu. Srdcem hospody je originální výčep, který je zasazený do dřeva.

Základ nabídky jídel tvoří tradiční česká kuchyně, kterou se snaží šéfkuchař připravovat moderním způsobem. „Prvořadé jsou pro nás čerstvé suroviny a řada položek připravovaných vlastními silami,“ říká manažer Kozlovny Petr Michal. Hlavním pivem je tankový Velkopopovický Kozel 11, dále čepují Velkopopovického Kozla Černého Nefiltrovaného, Velkopopovického Kozla Nefiltrovaného 12, ležák Pilsner Urquell a každý měsíc jiný speciál z programu Volba sládků.

Zdroj: Tisková zpráva

[Nahoru ↑]

Přidejte se k nám na Facebooku!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář (0)

Reklama

Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!



ČeskéNápoje.cz

Vše co chcete vědět o nápojích, nejen, v České republice...


Magazín ČeskéNápoje.cz je součástí webů skupiny PIVNÍ|INFO
Všechna práva vyhrazena.
Diskusní příspěvky vyjadřují názory čtenářů a redakce ČeskýchNápojů.cz za ně nenese žádnou právní odpovědnost.

Kde se diskutuje?

5.8.2018 15:20
Chody: Permanent Beer Fest

26.2.2018 15:30
Chody: Zlatý Bažant Nealko už se nebude vařit

24.12.2017 09:27
Cibulka: Bohemia Sekt

17.12.2017 08:28
Schovánková: Bohemia Sekt

27.11.2017 10:27
Cibulka: Bohemia Sekt

Chcete být v obraze? Sledujte nás!


Zprávy v RSS
ČeskéNápoje.cz na Facebooku


Redakce ČeskéNápoje.cz

Posílejte nám Vaše tipy, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

TOPlist