Reklama na ČeskéNápoje.czPivní prodejna 2

Pilsner Urquell Original Restaurant nově i v Hradci Králové

7. únor 2018  České nápoje   komentáře (0)  359 x

Síť konceptových restaurací Pilsner Urquell Original Restaurant nově zakotvila v Hradci Králové. V centrum města byla pro hosty otevřená zbrusu nová restaurace Jachta. Ta je již jedenatřicátým tuzemským přírůstkem prestižní sítě, jejíž nabídka stojí na špičkovém tankovém ležáku Pilsner Urquell a tradiční české gastronomii.

Pilsner Urquell Original Restaurant nově i v Hradci KrálovéPilsner Urquell Original Restaurant nově i v Hradci Králové

Jachta je první královéhradeckou restaurací sítě Pilsner Urquell Original Restaurant a doplňuje další dvě východočeské provozovny stejného jména, které slouží hostům v Chocni a Litomyšli. Restaurace je umístěna v historickém Adalbertinu, které je jednou z nejznámějších budov v krajském městě.

„Koncept restaurací Pilsner Urquell Original Restaurant je reprezentantem špičkového piva a také nejlepších gastronomických tradic a je nám ctí, že jsme první v našem městě i okolí. Naší snahou je zařadit se mezi přední adresy na gastronomické mapě Hradce Králové a celých Čech,” říká majitel Jachty Milan Těšínský.

Jak toho chtějí v Hradci Králové dosáhnout? „Vycházíme z prvorepublikového dřevěného interiéru, do kterého vsazujeme kvalitní gastronomii a servis odpovídající věhlasu hlavního piva, Pilsner Urquell. To vše v historickém centru města pulsujícím životem. Přáním celého týmu restaurace je, aby atmosféra naše hosty odpoutala od každodenních starostí, uvedla je do klidu a pohody, aby si tak mohli patřičně vychutnat legendární ležák z Plzně,” konstatuje Milan Těšínský.

Výzdobu restaurace tvoří artefakty a kopie historických originálů. Nechybí obrazy, dobové fotografie, certifikáty, reklamní cedule, které podtrhují bohatou tradici vaření piva v Čechách a proslulost značky Pilsner Urquell. Dominantním prvkem je výčep s měděným krytem, replikou víka pivovarské varné pánve přímo naproti vchodu.

Inspirace první republikou je patrná i na jídelním lístku. Staročeská kuchyně je založená na tradičních receptech, které byly doménou našich babiček, ale oslovují i současné generace.

Restaurace nabízí hostům celkem 150 míst a její součástí je i salonek pro dalších 25 lidí. Otevřeno bude mít sedm dní v týdnu, ve všední dny již od osmi hodin ráno.

Zdroj: Tisková zpráva

[Nahoru ↑]

Přidejte se k nám na Facebooku!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář (0)

Reklama

Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!



ČeskéNápoje.cz

Vše co chcete vědět o nápojích, nejen, v České republice...


Magazín ČeskéNápoje.cz je součástí webů skupiny PIVNÍ|INFO
Všechna práva vyhrazena.
Diskusní příspěvky vyjadřují názory čtenářů a redakce ČeskýchNápojů.cz za ně nenese žádnou právní odpovědnost.

Chcete být v obraze? Sledujte nás!


Zprávy v RSS
ČeskéNápoje.cz na Facebooku


Redakce ČeskéNápoje.cz

Posílejte nám Vaše tipy, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

TOPlist