Originální neapolský styl pizzy v Čechách
2. listopad 2023 České nápoje komentáře (0) 895 xČeská hotelová síť PYTLOUN HOTELS, která provozuje v České republice v pěti destinacích celkem čtrnáct hotelů a šest restaurací, oznamuje další novinku v rámci svého restauračního portfolia PYTLOUN RESTAURANTS. Nejnovějším přírůstkem je nový gastro koncept italské pizzerie s rozvozem pod značkou „Imperial Pizza“. První dvě pobočky Imperial Pizza v Liberci (1. máje 757/29) a v Harrachově (Ryžoviště 489) jsou již otevřené a v Praze se plánuje spuštění konceptu na konci letošního roku.
Koncept Imperial Pizza nabízí originální “neapolský styl pizzy”, která se připravuje ve speciálních certifikovaných pecích při teplotě 450 až 485 °C po dobu maximálně minutu a půl. Pizza má tenoučký střed a na vyvýšených nadýchaných okrajích mírně spálené puchýře. Italské suroviny, ze kterých se pizzy připravují, jsou výhradně od italských dodavatelů Cortelazzi a Lesa. Těsto na pizzu zraje minimálně 24 až 78 hodin a pizzy se pečou tradiční metodou na dubovém dřevě v originální kamenné peci postavené italskými pecaři v Neapoli. V pobočce Imperial Pizza v Liberci je zákazníkům kromě výdejního okénka a rozvozu k dispozici také malá pizzerie (bistro) s kapacitou 6 stolů pro 15 osob. Rozvoz pizz po Liberci a Harrachově zajišťují rozvážkové služby Foodora a Wolt, s tím, že se do budoucna uvažuje i o vlastím rozvozu.
Zdroj: Tisková zpráva
Autor: České nápoje
[Nahoru ↑]
Přidat komentář
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.
Komentáře
Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!