Reklama na ČeskéNápoje.czPivní prodejna 2

Plzeňský Prazdroj bude hostit seminář o inovacích v pivovarnictví

10. květen 2018  České nápoje   komentáře (0)  1494 x

Plzeňský Prazdroj bude hostitelem mezinárodního semináře o inovacích v pivovarnictví a destilaci, který pořádá prestižní mezinárodní organizace Institute of Brewing & Distilling (IBD). Na semináři, který se uskuteční 17. května v reprezentačních sálech Secese, budou přednášet a diskutovat akademici a zástupci významných evropských a amerických společností z oboru pivovarnictví a destilačního průmyslu.

Plzeňský Prazdroj bude hostit seminář o inovacích v pivovarnictvíPlzeňský Prazdroj bude hostit seminář o inovacích v pivovarnictví

Za Plzeňský Prazdroj vystoupí s příspěvkem na téma spojení tradičních postupů při výrobě piva s inovacemi Grant McKenzie. Ten v minulých dnech z pozice šéfa pro marketing a inovace Plzeňského Prazdroje postoupil do mateřské společnosti ASAHI Breweries Europe a stará se tak o rozvoj pěti evropských pivovarů skupiny.

Mezi dalšími přednášejícími jsou Shawn Hill z Hill Farmstead Breweru v americkém Vermontu, evropské řemeslné pivovary zastoupí Jan Paul z dánského pivovaru Svaneke Bryghus, za dodavatele špičkových technologií pak vystoupí Stefan Riggert, obchodní ředitel společnosti Ziemann Holvrieka, která je předním dodavatelem cylindrokonických tanků a dalších moderních pivovarnických technologií. O inovacích při výrobě whisky bude přednášet Billy Mitechell ze slupiny Diageo (mj. značky Johnnie Walker, Smirnoff či Captain Morgan).

Na akci se mohou hlásit i studenti chemických a technologických vysokých škol.  IBD jim zaplatí pobyt, pokud jim do konce tohoto týdne zašlou příspěvek na téma inovací v pivovarnictví a destilačním průmyslu. Benefitem pro ně bude přímé setkání se špičkami pivovarnického oboru mj. z Česka, Dánska, Velké Británie nebo USA:

IBD vznikla v roce 1886 ve Velké Británii a sdružuje více než 5000 z řad odborníků
v oborech pivovarnictví a destilačního průmyslu. Jejím cílem je napomáhat
k úspěšnému rozvoji těchto tradičních oborů. Za dobu své existence pomohla prosadit do praxe mnohé myšlenky a postupy, které zajistily další rozvoj oboru výroby piva a destilátů.

Plzeňský Prazdroj je jako společnost znám svým důrazem na dodržování zavedených výrobních postupů, které stály před 175 lety u zrodu plzeňského ležáku - nejpopulárnějšího světového typu piva. Jedinečnost a kvalitu tradiční výroby přitom dokáže úspěšně sladit s moderními technologiemi, které pomáhají dalšímu rozvoji pivovaru.

Zdroj: Tisková zpráva

[Nahoru ↑]

Pidejte se k nm na Facebooku!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář (0)

Reklama

Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!



ČeskéNápoje.cz

Vše co chcete vědět o nápojích, nejen, v České republice...


Magazín ČeskéNápoje.cz je součástí webů skupiny PIVNÍ|INFO
Všechna práva vyhrazena.
Diskusní příspěvky vyjadřují názory čtenářů a redakce ČeskýchNápojů.cz za ně nenese žádnou právní odpovědnost.

Chcete být v obraze? Sledujte nás!


Zprávy v RSS
ČeskéNápoje.cz na Facebooku


Redakce ČeskéNápoje.cz

Posílejte nám Vaše tipy, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

TOPlist