Reklama na ČeskéNápoje.czPivní prodejna 2

Limitovaná edice koňaku Rémy Martin XO Cannes 2016

14. červen 2016  České nápoje   komentáře (0)  2384 x

Filmový festival v Cannes je jedním z nejstarších a nejprestižnějších festivalů svého druhu v Evropě. Každý rok se sem sjedou světové špičky filmových řemesel a další umělecké veřejnosti, ale také politici, sportovci a osobnosti veřejného života. Festival v Cannes, ale není pouze o kráse filmové tvorby. Je to ruku v ruce také svátek elegance, krásné módy, nových trendů a francouzského životního stylu.

Rémy Martin XORémy Martin XO

Právě proto nechyběla v Cannes ani značka Rémy Martin a její nejexkluzivnější koňak XO v limitované edici, který byl vyroben výhradně pro tuto událost. XO Cannes bude dostupný pouze ve specializovaných prodejnách s kvalitním alkoholem Gurmetum a u specializovaných e – commerce zákazníků, a to za cenu 3900 Kč včetně DPH.

Unikátní limitovaná edice XO pro Cannes

Pečlivě střežena i chráněna je láhev v luxusní karbonově černé etuji se zlatými prvky, kde uvnitř na svém trůnu a vyvýšených schodech vyčkává na svou příležitost oslnit všechny stejně jako ty nejlepší filmy uplynulého roku. Samotný křišťálový flakón díky svému precizně pravidelnému reliéfu evokuje hvězdu, kde ve středu mahagonové krajiny září zlatavá etiketa jako pečeť originálu Cognac Fine Champagne.

Na počest světového filmového průmyslu byla karafa koňaku XO ošerpována zlatavým filmovým pásem, v jehož jednotlivých filmových políčkách se odráží zlatočervená barva - kombinace slunce jižní Francouzské riviéry a nespoutané elegance hvězd červeného koberce.

35 let dokonalosti XO

Unikátní koňak Rémy Martin XO přišel na svět v roce 1981, kdy sklepmistr André Giraud dokázal vyvinout mnohovrstevnatý mix pálenek z více než 400 ingrediencí. Symfonická harmonie aromat a chutí XO ztělesňuje bohatost koňaku kategorie Fine Champagne. Z pestré palety vůní se nejvíce vyjímají bílé květy jasmínu či kosatce a dále aroma kandovaných švestek, fíků, pomerančů, ale třeba také dřevité tóny skořice a čerstvě pražených ořechů. K tomu všemu tekutina disponuje až neuvěřitelně sametovou konzistencí. Je to nepopsatelná dlouhodoznívající chuť do života, svět hvězd v každičkém doušku koňaku XO.

Koňak XO je personifikací nekonečného úsilí a touhy dosáhnout dokonalosti. To je ostatně to jediné, s čím se v rodině Rémy dokážeme spokojit.


O Rémy Martin

Společnost Maison Rémy Martin byla založena v roce 1724, za svých bezmála 300 let existence dokázala vybudovat značku, která je synonymem pro nejlepší koňaky na světě. Od počátků dodnes používá výhradně vinnou révu z oblasti Grande a Petite Champagne. Výsledkem tohoto jedinečného výběru hroznů, jenž tvoří základ každého koňaku a unikátního postupu sklepmistrů Rémy Martin při technikách dozrávání, je intenzivní aromatická chuť. Jedním ze stěžejních cílů společnosti Rémy Martin je neustále objevovat netušené možnosti, vybírat z cenných přírodních ingrediencí a úsilí zkrotit tuto nespoutanou sílu do každého sudu, do každé karafy.

O RÉMY COINTREAU CZECH REPUBLIC S.R.O. A RÉMY COINTREAU SLOVAKIA S.R.O

Společnosti Rémy Cointreau Czech Republic s.r.o. a Rémy Cointreau Slovakia s.r.o. působí na českém a slovenském trhu od roku 2009, kdy převzaly distribuční operace firmy Maxxium. Obě firmy jsou dominantními distributory prémiových importovaných značek; kromě značek z portfolia mateřské společnosti Rémy Cointreau Group (řecká specialita Metaxa, koňaky Rémy Martin a Louis XIII., likéry Cointreau a Passoa, rum Mount Gay Rum a skotské single malt whisky Bruichladdich, Port Charlotte, Octomore a gin The Botanist) budují na českém a slovenském trhu i řadu dalších významných agenturních značek: bylinný likér Jägermeister; značky společnosti William Grant & Sons (irská whiskey Tullamore D.E.W., standardní skotská whisky Grant’s, skotské single malt whisky Glenfiddich a The Balvenie, gin Hendrick´s, spiced rum Sailor Jerry a skotská whisky Monkey Shoulder); portfolio společnosti Gruppo Campari (vermut Cinzano, bylinné aperitivy Aperol, Campari a Cynar, smetanový likér Carolans, bourbon Wild Turkey a nealkoholický aperitiv Crodino); portfolio společnosti Lucas Bols (řada Bols likérů a likér Galliano) dále rum Matusalem a prémiové mixery (nealkoholické nápoje určené pro míchané drinky s destiláty) britské společnosti Fever-Tree.

Tisková zpráva

[Nahoru ↑]

Pidejte se k nm na Facebooku!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář (0)

Reklama

Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!



ČeskéNápoje.cz

Vše co chcete vědět o nápojích, nejen, v České republice...


Magazín ČeskéNápoje.cz je součástí webů skupiny PIVNÍ|INFO
Všechna práva vyhrazena.
Diskusní příspěvky vyjadřují názory čtenářů a redakce ČeskýchNápojů.cz za ně nenese žádnou právní odpovědnost.

Chcete být v obraze? Sledujte nás!


Zprávy v RSS
ČeskéNápoje.cz na Facebooku


Redakce ČeskéNápoje.cz

Posílejte nám Vaše tipy, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

TOPlist